Followers


Monday, July 13, 2009

~Hari Ini 13/07/09~

Wehh.. ada ke kata aku cam Wanita Pertama M'sia... sian 'dia' tau.. jenuh botox bagai akhirnyer muka takat cam haku yg nak nak p facial pun xberapa nak mampu ~kekekeke~ alang2 dh kata rupa cam WPM tolong ler doakan aku jadi bakal WPM jgak.. ~ahaks! ahaks!~ btw klu aku WPM agak2 saper paling sesuai jd pasangan aku eh.... ~aku cm nak HUSAM je bole?? wakakakaka~
X-CLASSMATE
Tak sangka tadi XClassmate aku call... Ini antara perbualan kita org td...
Fidah : Assalamualaikum.. boleh ckp dgn ..........
Aku : Salam... Iyer saya... siapa ckp kt sana ....
Fidah : Saya, Yati ...... ingat lagi x? classmate masa form 1...
Aku : Huh???? yati mana plaks..... xingat lar.... ~dgn nada ala2 lupa daratan...kekekeek~
Fidah : Ala...kita besfren dulu... sllu p umah abg awak....
Aku : huh??? ~makin konpius bila masa plak aku ada kwan nama yati.. dtg rumah bagai...~
Fidah : Amboi sejak duk KL dh xingat org kampung yea....
Aku : hehehehe ~gelak2 bodo~ xpenting la tu ...meh kita sembang2 sesambil kot saya boleh recall semula saper awak...
terus sambung sembang merapu tp sampai ke sudah aku xleh ingat siapa dia... byk soklan2 cupusmas yg aku terpaksa jawab... tp layan je la kan kang org kata somvong lak...
Titt... tittt...
Anak buah aku plak yg call...
Ilah : Assalamulaikum... mbong td ada kawan mbong call?
Aku : Ada... ntah saper... `Yati' orang xkenal la...
Ilah : Mana plaks yati... kak fidah la yg call tadi.....
Aku : fidahhhhhh??!!!
Sabor je la 'NORAFIDAH' my very bestfren masa form 1 aperhal yg aku mengarut ke 'Yati' bagai........ adoiiii la ERA...ERA aper sajork yg ada dlm paler otak ko eh.. ~hehehehe~

11 comments:

afsal_8281 said...

a'ah la sam...
agak2 serupa juga la
tggl lagi dagu ko tak setajam
dagu 'dia' tu la
dan aku tak pasti rambut ko afro cam 'dia' gek @ tak...ha3X

E-RA said...

afsal...ada harapan aku jadi bini bijan x??? aku nak pasang angan2 ni .. wakakakakaka

sararisa said...

tu rantai ke tasbih tu??? hehehe...jgn mare aaaa...gurau je....!!

sararisa said...

akak suke kaler ijo ekk...banyak tudung akak kaler ijo......heheh...sara tak sesuai kaler ijo...kalau bertukar jadi ijo boleh....time adam or arissa wat perangai...hahahha

E-RA said...

sara - ntah rantai kot.. psl boss aku yg kasih.. aku blasah sajork...hehehehe, Ijo my pebret kaler katannye... tp haku bkn kaki jeles tawwww....:)

afsal_8281 said...

huh...
ko berangan ke nak jd bini bijan tu sam...tak payah la kang kene C4
hak3X

aku pun suka kaler ijo weh..mata ni asal nampak kain warna ijo je mula la dok santek2...menci tau
sbb byk nor baju aku kaler ijo
adesss

pssttt org mnt kaler ijo tu pencemburu ke??
adoyaiii

E-RA said...

afasal - org kata ler.... tp rasanye aku jenis cool... perasan perasan.. hehehehe klu dia sudi apersalahnye 1 msia aku tadah kan.. aku kan mateplastik.. bijan mampu merealisasikan semua impian ku. ahaks! ahaks!

abgBro said...

era hang dah lupe kat c4 ker? hahahaa..

E-RA said...

abgbro - eeerrrr C4??? aku ingat A4 jer.. ahaks! ahaks!

POSH76 said...

WPM tu saper??aku ni politik tak amik tau sgt...hehe..kalu artis aku expertla..

E-RA said...

posg - WPM = Wanita Pertama Malaysia... hehehehe