Followers


Friday, July 10, 2009

~Hari Ini 10/7/09~


Aiyakkkk!!! xtau la nak ckp aper psl idung aku ni... rasanye makin ari makin teruk lak tambah2 lagi dgn keadaan bjerubu ni.. adoilaaa!! masalah betol... siang malam pagi petang... asyik nak bersin sajork.... tensionnyeeee...
BOSS

Aku xpaham aper masalah boss aku ni...bila aku nak cuti payah benar dia nk approve...masa aku cuti dia suka kacau.... bila aku naik kerja dia suka membebel..... 3-4 hari lepas aku balik kerja sure dia lesap.... Aper kejenis FD cam tu dgn aku pun nak berdengki jgak.... ish ish ish
XCOLLEAGUE

Td Xcolleague aku mai... aku rasa dh 10thn xjumpa...Last skali aku dgr dia HRM kat Microsoft... now "Nyonya" ni dh berenti kerja...bukak butik..perghhh!! jauh benor larinye dari Consultant ke HRM then melompat jd Tokey butik... aper2 pun solute la berani dia menyahut cabaran dimusim gawat camni... aku bila lagi nak bukak nursery??!!... bkerak la yea.. modal sokmo dok guna wat shopping... ~ahaks! ahaks!~

9 comments:

jebat_durhaka said...

aku ingat kan era....muka ko tembam pasal udara kat kl makin teruk la wakakakakaakak

E-RA said...

jebat - harus la...hehehehehe

sararisa said...

akak ada resdung ekk?? mcm mak mertua sara la...alahan teruk... pagi2 sekali bersin mau 13 das...huhuhu...bekas abuk rokok ke sume tak le dekat...kalau debu2 banyak msti dia bersin..kuat plak tu...huhuhu

E-RA said...

sara - aha la tu...pantang besor dgn abuk...

POSH76 said...

ko ni elok buat Interior Design...konpom customer suker nyer..hehe..

Bersin tu bukan resdung ker...mesti manja tak leh kena habukkan...

boss ko shari tak hadap muka ko dia rindu...hehe..sama cam tmpt keje aku..kalu aku takde cam leh bengkrap company ni...kalu org laen cuti dia tka sibuk la..biler ada takde pun saper nak sibuk...tu maknanyer ko penting dlm company ko...hehe

abgBro said...

era sekali pandang hang ni iras2 mcm wanita pertama malaysia ler...hehe

abgBro said...

era sekali pandang hang ni iras2 mcm wanita pertama malaysia ler...hehe

havana said...

salam,

rasa terpanggil laks nak berkongsi ilmu yg x seberapa ni.. kalau diizinkan Allah, baik akak cuba Blackmores Echinacea forte 3000 + Blackmores Bio C 1000. It comes in a package of 1 box "Blackmores Cold & Flu". RM49.00 jer .. B/Mores Echinacea tu mkn 1 biji pg, 1 biji mlm. B/more Bio C 1000 tu mkn pg jer.. semuanya selepas makan. InsyaAllah, dpt lihat kesan baiknya selepas 3 bulan. Sumer natural product, so jgn takut pd kesan sampingan. Boleh didapati di farmasi2 yg besar.

t/kasih

E-RA said...

abgbro - ko minat sgt ke kt WPM tu sampai dua kali ko post.. hahahahaha

salam havana - tks yea.. nnt akak try :)

posh - ish mana ada pandainye.. aku hamtam sajok...:)