Followers


Tuesday, July 7, 2009

~Credit to Umi Aqil~


Kek besday ni aku tempah dari umi... dh 2nd time aku order kek dari umi, selain dari kek sodap ~fam aku suka~ cantik plaks tu... harganye very reasonable.... umi ni nebor aku.. umah kita org dekat so very the mudah aku nak dtg amik kek....:) so, sesaper yg nk wat besday ke haper jgn memalu call umi tau... ~umi jgn lupa komisen utk ai tawww kekekek~


6 comments:

POSH76 said...

santeknyer kek tu...mesti ko syg nak makankan????hehe

De' Sal said...

Shedap nampak kek tu,meh sini seketoi....bleyy....

E-RA said...

posh - xjugak...aku tringat kt anak2 buah aku...huhuhu

E-RA said...

de'sal - ok nnt kita suh merpati antar eh..:)

jebat_durhaka said...

bile le ko nak adiah kan kek tu kat aku lak era....huhuhuhuh

E-RA said...

jebat - aper motip aku nk kena adiah kt ko?kekekek gurau je jgn amik ati naar....