Followers


Wednesday, July 8, 2009

~Tag yg ku cilok ..~

Mlm ni aku terlebih rajin, org x tag aku pun...aku menyibuk nak jawab & merapu2 sesambil aku nengok MJ Memorial Service..

Tag tentang pasangan

Maaf foto tidak dpt disiarkan..kerana dibimbangi ada yg akn print & simpan bawah bantal... ~hahahaha~

Sapa nama pasangan anda?
MJ bole??? ~kekekeke~


Brapa umur dia?
Tak cukup ler jari kaki & tangan nak ngira umur dia... kasi pinjam jari korang bole?? ~ahaks! ahaks!~


Apa yang pasangan anda Minati?
dulu arrrr.... dia minat aku tp sekarang rasanye idak dh kot... ~huaaa!!~


Apa karektor pasangan anda?
mudah sentap kot.... klu dia terbaca ni sure bertambah lagi sentapnye ~huhuhuhu~


Makanan kegemaran?
Kari kot...


Macam mana dia tidur?
Tak pernah tgk dia tido so, aku xtau ler camner gaye dia tido... ~heheheh~


Apa kata-kata pertama darinya ketika pertama kali berjumpa dulu?
Tak terkata2 ~hahahahaha~


Apa yg buat anda suka padanya?
Ntah la yea... aku pun naik pening mikir aper yg aku suka sgt kt dia sedangkan byk benor perkara yg menyakitkan & melukakn ati aku yg dia dh buat ~ecea! hat sebenor aku nak kata aku setia la tu....ahaks! ahaks! so prasan... sila sediakan plastik utk muntah...~

Apakah impian anda & Pasangan anda?
Impian aku semoga Sultan Brunei dtg meminang aku ~haahahaha~
Impian dia - kaya kot supaya dia boleh pinang aku ~kekekekeke~


Nak tag sape?
Sesaper yg rasa dia rajin... ~hehehehe~

4 comments:

De' Sal said...

Tag merapu pun ada gak,hi hi ...

E-RA said...

de'sal - klu dh boring sgt merapu je la kerjanye...hehehehe

POSH76 said...

Inilah cinta beb....

E-RA said...

posh - cinta eh.. perghhhh!! sakit jiwo den...