Followers


Thursday, July 9, 2009

~Iron Board~






If sesaper yg masuk bedroom aku mesti tanya kotak aper yg aku gantung kt wall... ~kekekeke cam ada nyimpan reta karun je kan~ ekceli tu adalah kotak iron board.. bilik aku tu sempit klu guna iron board biasa tu xtau aku nak letak kat mana ~mau simpan bawah katil penuh dah huhuhu~ nk letak bilik lain kang kena munggah plak tiap kali nk iron baju...koser tol aku so, aku beli la iron board hat jenis lekat kat dinding.. mudah & kemas wpun mungkin reganye agak mahal sikit... tp aku rasa bbaloi la...:)

6 comments:

Ima said...

canteknyer dear...tp mmg senang kan?pastu ruang save skit...

POSH76 said...

bagus ni even mahal but worth it...aku pun tak suker iron board bese tu sbb kalu simpan pastu bkk balik mesti kekadang terkepit tgn..sakit...huhu..good idea...

E-RA said...

ima - aha jimat ruang tu psl aku beli

posh - tu ler.. peh tu patah (kekeke ganas sungguh aku ni kan...)

sararisa said...

wah..suke...suke... bagus gak idea wat ni ekk...baru la tak de kejadian iron board terbalik sebab adam suke panjat....adeiii!!

E-RA said...

sara - kekekek mesti adam suka kacau masa sara meng'ironkan..

sararisa said...

ha ah...suka tarik2 wayar iron tu...selalu kena tnggu dia leka main ngan ayah dia ke...tido ke baru bole wat keja...