Followers


Tuesday, June 30, 2009

~Reward~

Rasanye blog aku ni very the boringkan.. aku nak wat sesuatulah utk menceriakan sedikit blog aku ni...

Aku ingatkan aku nak kasi hadiah kepada sesiapa yg jd follower aku yg ke 50 & 100, existing follower xaci eh... Top commentator selama 3 bulan berturut2 pun akan dpt adiah jugak... ~No 2 & 3 dpt sagu hati..tp adianye biarlah rahsia....:)~
Spt yg dijanjikan, aku dh tepek tepekkan gambar adiah yg aku nak kasi kt korang... biar korang bersemangat ~kekeke ala2 merasuah la plak kan...~ barang2 tu idak ler mahal mana pun ... saje sronok2..:)

Semua bloggers are welcome to joint...yg berminat nak adiah cecepat ler reg sbg followers & rajin2kan diri utk membuat komen kt n3 aku eh.. ~cea! cm adiah best sgt ...heehe~

Clock ni utk commentator terbanyak...


Bell ni hadiah utk follower yg ke 50


Mug ni pula utk follower yg ke 100

Top Commentator *June 09*
1) Posh
2) Sara
*July 09*
1) Posh
2)Sara
3) De'Sal
*Aug 09*
1) Afsal
2) Posh
3) AbgBro

17 comments:

POSH76 said...

era....follower tu aku mmg tak dok can..huhu...tapi top commentar aku pun mesti mau joint..sbb aku ari2 bertenggek kat blog ko walaupun ko tak update...haha...hadiah dia aku mau request bley ka...aku mau lapik meja yg ko kait2 tu ...8 kusi nyer yek....suka suki jer buat request....

POSH76 said...

weei hang nyer statement mau kasik racun tikus tu aku pun kekadang cam nak buat...hehe...tak pun kasik pelempang sjibik....haha

sararisa said...

wah kak...wat sara teruja nih....ape tunggu lagikkk...war-warkan pada org kampung cepat..adess nak join gak la...posh76....jom kita bagi komen bebanyak sampai kak era tak terbaca....hahaha

E-RA said...

Posh -penyertaan ko mmg aku welcome sgt posh...suka ati aku tau...klu yg tu terlebih bajet la plak...hehehe

Nak racun tu kira ok jgak...klu aku marah sgt...aku sllu ckp "....xperlah nnt mati...aku jd antu...masak ler korang..." kekekek teruk aku kan...

E-RA said...

Yes! sara join jgn xjoin...akak bbsr ati sgt klu sara join...:)

De' Sal said...

Eh eh....lawonya clock tu,nak join boley.....ekekekek.....

E-RA said...

De'sal.. u'r welcome dear.. meh kita meriah :)

POSH76 said...

yess aku ada can mau jadi top komentar...haha..aku mau itu jam....hehe

E-RA said...

aku rasa mmg dh rezeki ko posh.. :)

sararisa said...

sampai bile ni kak?? tak bagi date pon??

E-RA said...

aha... akak tulis tu 3 bulan.. tp jgn bimbang ler hat no 2 n no 3 pun aku kasi gak ler.. suka2 hehehe :)

sararisa said...

ye...ye...nak jugak....hhihii

jebat_durhaka said...

mana aci ni era....aku nak adiah jugak huhuhuu

E-RA said...

jebat - nak adiah antar komen byk2.. pengomen 1,2 & 3 dpt adiah :)

महामंत्री - तस्लीम said...

Nice Blog. Congrats.
-Zakir Ali ‘Rajnish’
{ Secretary-TSALIIM & SBAI }
[Editor- Children’s Poem & Adult’s Poem]

Welly said...

salam ramdhan untuk Era & kelurga, nanti ambil kad dari blog saya yer..tq

Welly said...

salam ramdhan untuk Era & kelurga, nanti ambil kad dari blog saya yer..tq