Followers


Tuesday, June 23, 2009

~Merajuk Sudah....~

Tet tet tet

Msg ~ Arini x sempat...tgk besok pasal i nak p K***n* esok..
Aku tengok masa yg tercatat 3.46pm... sms aku pagi td dihantar pada pukol 8:42 am... perghhh!!! nk dkt separuh hari tu..... susah sgt ke nak jawab "BOLEH" atau "TIDAK".... Terlalu bz sgt ke sampai xbolehkan luangkan seminit pun utk reply sms aku.... ~uwaaaahhhh!!!!~

Aku reply ~ Klu u bz xperlah... bkn ada aper2 pun sj2 je...

Mesti korang kata aku ni sensitif sgt.... mudah sentap.... perkara kecil pun nak diperbesarkan.... iyer mmg klu dilihat dari mata kasar perkara ni kecik sgt... mendalah nak amik ati & sentap bagaikan... Tp perkara yg dianggap kecil ni lah yg dah bertimbun2 aku simpan selama ini.... perkara2 mcm ni yg sllu wat aku berkecil hati... jauh hati.. makan hati... ~patut ler aku hi-kolestrol makan ati sokmo yea... huhuhuh~ psl lunch tu xbole ke reply td lagi... xsampai seminit pun nak type msg tu... bukan aku nak mengamuk atau histeria pun klu xboleh... kan aku dh biasa kena yg lebih teruk dari itu... ~xada pun aku marah2...~ aku kecik ati sbb sikap xcakna tu.... semer berkaitan dgn aku xpenting... xperlu di endahkan sgt...

Aku tau.. aku ximportant pun.... tp jgn la mcm ni.. ~sob~ sob! sob!~

6 comments:

afsal_8281 said...

tu la pasal kan
sbb benda2 kecik tu la
bila disimpan jd besar dan besar dan besar
sampai satu masa dah takleh nak bendung
ah malas nak pikir la

E-RA said...

tuler...klu meletop sok baru padan muka mmasing.. ahaks! ahaks!

jebat_durhaka said...

sikap xcakna tu ape ek era???? aku tak paham la

E-RA said...

x cakna = xperduli, xkisah, xamik berat

POSH76 said...

ala aku pun camtu gak..selalu emo ....nama pun pompuan..jgn tifu kata tak emo...tu sbb kekadang aku rasa cam nk hempuk2 jer org buat lagu tu...jgn ler asik nak kt jer jaga perasaan...both kena take partla...

E-RA said...

AHA TOL TU.. LETIH LA DUK ASYIK NAK KENA JAGA ATI ORG.. ORG XPERNAH PUN NK DULIK ATI KITA...