Followers


Friday, June 26, 2009

~Tag dari Posh~

Everyone are special to me but anyone who are stated in this tagging question is a lil more SPECIAL

1. Apakah hubungan awak dan dia? (Sesiapa pun boleh)
bf aku ler kot... dia la buah hati jantung pisang yg asyik wat aku makan hati berulam jantung.. ~kekekeke~

2. 5 impression terhadap dia
-Baik
-Luving in his way...
- Caring
-A good listener..aku suka pok pek pok pek.. dia tukang dgr je.. ~kekekeke~
- Happy go lucky but actually he is not.... ~huhuhhu~
-
3. Perkara yang paling memorable yang dia lakukan kat awak
Proposal time... ~huhuhuhuh~

4. Perkara paling memorable yang dia kata pada awak
Syang....syang... aku cinta kamu.... ~huhuhuhuh~

5. Kalau dia kekasih awak.. awak akan
Nak kawin dgn dia lor..... perkejadah nk bercinta sajork...

6. Kalau dia jadi musuh awak. awak akan
Ignore ler.. buat semak je....

7. Kalau dia kekasih awak. awak akan:-
Ish xpaham.. xpaham.... aku nak kawin dgn dia ler.. ~huhuh cm desprado giler~

8. Kalau dia jadi musuh awak... mungkin kerana:-
Sikap dia lately.. tersgtla teruknye... ~uwahhhhhh!!~

9. Overall impression ttg dia:-
Pendiam tp........ ADA BARANNYE ~huhuhhuh~

10. The most desirable thing to do to her/him:-
Cook for him.... ~susah payah tau aku blajar masak asam pedas melaka style tp klu most xsnonoh thing.. i want to kiss him bole??? hahahahaha ..mau malatop satu dunia~

11. Apakah awak rasa ttg pandangan orang terhadap awak?
SOMVONG! SOMVONG! SOMVONG! hakikatnye aku pemalu xcaye tanya bf aku ~hahahahaha~

12. The character of you for yourself?
Teruk sgt.. aku sllu rasa kurang confident.... ~huhuhuhhuh~

13. On contrary, the character you hate about you
Tak reti nak voice out klu xpuas ati dgn sesuatu hal.... suka memendam....

14. The most ideal person you want to be with:-
Xada jwaban.....:)

15. For people who like you.. tell sumthing about them:-


16. Ten people you tag:
SARA
RED
IMA
AIN
KELI
NORZIE
MAA
Sesaper je la yg tinging menjawab tag ni

17. No.2 ada hubungan dgn siapa?
Dengan somi dia lor.. saper nama somi dia jgn tanya aku.. den xtau.. ~hehehehe~

18. Is no.3 female or male?-
Female lerrr

19. If no.7 and 10 have a relationship.-
blogger friends....

20. Mcmmane dgn no.5 dgn no.8?-
No 5 ni llaki.. dia duk perlis, No 8 xada dlm senarai ~heheheh aku ngelat~
21. No. 4 single kah?-
Bini orgler....takdak can naaa...hehe

22. No.1 belajar apa?-
Blajar kraftangan kut.. sara ni terer pat buat 'kerastgn' ni ~kekeke~

23. Something about no 9
Xada nama...:)

5 comments:

POSH76 said...

jgn tunggu lama2...nanti lama2 diambil org...aku dah pernah rasa gak camni beb...cinta cam nak rak last2 wa carik lain...buang masa ajer..

sararisa said...

ala kena tag ke..utang la dulu....nak amik mood...

E-RA said...

Posh - klu dh bukan jodoh nak wat camner...sob! sob! sob!

Ima said...

tag lagik ek?huhuhu...xpe2 akan ku buat jugak tggu mood dtg..ekeke

E-RA said...

ima - buat jgn xbuat..