Followers


Friday, July 3, 2009

~Epi besday to me....~

Jam tangan DKNY yg aku adiahkan utk diri aku sundri ~so, kasian ...ahaks! ahaks!~


Epi besday to me...wishes sundri n kasi adiah utk diri sundri je haku ni...nak tunggu ke org wishes ~bkn adiah hoccay!!!~ srupa mengharap bulan jatuh keriba sajork.... bila time besday aku bole wat2 lupa jer... boleh gitu???? biarlah kan xada makna aku nak sentap bagai... aku kan ppuan baik2 katanye ~huhuhu sadis benor cara perli gitu!!!..~
Impian & harapan semperna hari lahir ini... xada aper2 pun... malas aku nak berimpi2 n berharapan bagai...lantak ler aper yg datang aku terima & redha je...

8 comments:

FAWA said...

wei besday ko ker ari ni....meh cnn add ko ,aku nk push card...siyes ni..
mail aku:fawa1977@yahoo.com

sararisa said...

wah...b'day akak rupanya...sori tatau...

HAPPY B'DAY TO KAK ERA...
SEMOGA AKAK SENTIASA SIHAT SEJAHTERA,DILINDUNGI DAN DI PANJANGKAN REZEKI....
DAN SEMOGA AKAK JUGA SENTIASA HEPI N BERTEMU JODOH YG KEKAL ABADI....

ecewah...skema tak...huhuhu....

De' Sal said...

HEPY BESDAY TO ERA SEMOGA DIPANJANGKAN UMUR,DIMURAHKAN REZEKI DAN BERBAHAGIA SELALU HENDAKNYA.

abgBro said...

epi bday my pren..

adiah xdo..hehe, cuma hrpan hang tenang2 sokmo dan dimakbulkn apa yg dihajati dlm hidup..:)

~pren, mendung xbrertinya ujan, yakin lah itu satu cobaan...

POSH76 said...

beb hepi birthday yer...moga panjang umur & hepi2 selalu...cepat2 kahwin tau...hehe..ko bg add ko email kat aku isma@gpstech.com.my...SUPRISE....

E-RA said...

Fawa/De'sal/Sara/Posh - terimakasih byk2..cepat dpt jodoh eh? ntah lar malas nak komen pat jodoh ...biki guey sakit jiwa sajork...

E-RA said...

abgbro - weh mana boleh aku nak adiah gak...hehehehe

E-RA said...

fawa/posh - nnt aku email korang eh..