Followers


Saturday, June 20, 2009

~Putrajaya & Ogy~


Semalam 19/6/2009 aku ada kerja sikit kt Putrajaya...sambil menyelam ...sambil minum ayaq ler ...aku pun aper lagi amik kesempatan jumpa kwan2 yg kerja kat sana... 1st aku jumpa G, ni 2nd time jumpa G, so sweet G sudi kuar lunch dgn aku wpun kdtgan aku secara mengejut sj ...tks G :)

2nd jumpak plak my fren hani @ norzie...dh lama kita org xjumpa windu weh... last year aku p sana xjumpa hani ... masa tu dia majuk@kecikati dgn aku...huhuhuhuh ~den xsengaja dear... skali lg juta2 maap yea..~ sempat p umah hani kat persint 16 n dpt sebijik chess cake...tks hani...sodap kek ko...:) Alamak! hani lupo la nak amik pic dgn ko... ~kekekek~ lenkali hang mai umah aku kita amik noo...:)

For both fren... lain kali kita jumpak lagi ...jaga diri baik2 eh.... sayang korang berdua :)

4 comments:

FAWA said...

best2...
kena lak ko jumpe g di saat dia rasa lonely...cukup teruja...

E-RA said...

aku ni bkn minat sgt nk jumpa2 org... tp psl tingat sgt kt G, tu ari meleleh2 air mata aku baca n3 dia tu yg aku p.. nk bantu leh xdpt... moral support aje la yg termampu aku berikan..

POSH76 said...

patutlah ko lama menghilang..kawan belakang opis ko ni biler mau jumpa haha...anyway mmg patut ko bg moral support sian kat G tu...besar pahala ko...

Anonymous said...

Saya baru-baru datang di blog Anda dan telah membaca bersama. Saya pikir saya akan meninggalkan komentar pertama saya. Aku nggak tahu apa yang harus kukatakan kecuali bahwa saya telah menikmati membaca. Nice blog.