Followers


Sunday, June 7, 2009

~Majlis Pertunangan...~

Sabtu baru ni majlis pertunangan anak lelaki akak aku...aku pun melantik diri aku menjadi engagement planner ~huhuhuh dr awal lg aku dh membooking diri aku utk wat brg hantaran anak buah aku ni...~ aku enjoy giler mengubah2 hantaran ni... sronok tgk barang2 yg terhias cantik... kt bawah ni aku tepek pic hantaran yg dh aku siapkan.. Tema Hantaran - Gold Colour + Bunga Dip...

Dah jd engagement planner...wajib la nak kena ambil pics dgn hasil kerja tangan

Aku dgn tunang anak buah..Izzie

Kek
Kain Lace utk kebaya
Buah
Bunga Rampai
Bekas Cincin
Tepak Sirik
Sirih

2 comments:

POSH76 said...

lawanyer make up & baju anak buah ko..terror ko yek bab2 hantaran ni...cantik2..nasib baik aku dah kahwin..kalu tak aku tempah hang....hahaha...

E-RA said...

aha... cantik baju dia...body pun the vas... semangat haku nk mendiet..kekekeke... hantaran tu klu utk fam bole la...utk org len xbrani den...:)posh.. klu ko wat majlis skali lagi (org yg sama yea!) aku buat free je utk ko..:)