Followers


Thursday, June 25, 2009

~Hari Ini III~

Petang td masa driving ngantuk giler... ntah baper kali aku terlelap... nak ilang ngantuk aku pun amik ler pics merapu2...


Hari ni aku lunch dgn kawan lama... kita orang p lunch kat KFC Jalan Universiti... 1st time masuk KFC sana :) mintak maaf xdpt nak siarkan pics rakan yg lunch bersama kang gempak satu dunia katanye...poyo tol kawan aku ni dia ingat ada saper nk kesah psl dia ~ahaks! ahaks!~

7 comments:

sararisa said...

oho..bahaya kak...terlelap sambil drive...pekata akak pakai sensor tu...ekekeke...kang kalau akak terlentok dia bunyi beep..beepp...kompem terkezut punya...hehehe...tak pun pasang radio kuat2...

E-RA said...

Kdg tu klu dh mengantuk sgt semer xjalan...

De' Sal said...

Petua untuk yang selalu ngantuk masa drive,makan kuaci (biji bunga matahari)insyaallah tak ngantuk.

POSH76 said...

petua utk ubat ngantuk sepak diri sendiri hehe...aku pun camni era...amik gambo sendirik pun malu2 ayam dlm keta...hehe

Ni bese...kalu aku kuar member aku pun tak nak amik gambo...kalu aku org tak offer pun aku menyelit...ada haku kesah..hehe

E-RA said...

de sal - ok nnt i cuba

posh - sama lak kita eh.. giler bergambar kekekekeke..

sararisa said...

hahaha sama la kita...

E-RA said...

Sara pun sama eh...
aku kan kdg2 lagi teruk dpn anak2 buah aku perangai xsemenggah gitu..ahaks ahaks