Followers


Monday, June 22, 2009

~Happy Birthday Titami....~

Titami yg paling rendah tu...

Siapa Titami? Titami ialah mak kpd BB aku.. hari ni Titami celebrate besday yg ke 86.. panjang umur filipina ni.... sihat & cergas lagi... Titami ni leh kuar shopping dari start mall buka sampai la mall nk tutup ~korang mesti rasa cm xcayekan..ntah aper vitamin yg nenek ni amik ~ As usual la setiap thn pada harijadi Titami.. BB akn invite kita orang utk raikan besday mak dia ... Thn ni kami meraikan harijadi titami kt Eastin hotel... makanan kt sini ok ler... aku lagi suka kt PJ Hilton & Shangri-la.. lagi mengancam jiwa..:)

2 comments:

POSH76 said...

steady lagi beb org tua ni....tingat kat arwah OPAH....apa rahsia dia yek...

E-RA said...

Tulah kan org dulu badan mmg kuat...xmcm kita sakit sokmo..