Followers


Thursday, June 25, 2009

~Cenderahati & Bunga Crochet~

Aku tgh mencari idea utk buat cenderahati utk majlis perkawinan anak buah aku... aku nak wat something yg simple je... tp cam xada idea la plak... mengunakan bhn2 telah sedia ada... ini aje yg mampu aku buat... aper pdpt korang ok x?



Ini pulak bunga crochet yg Sara tempah dari aku... Sara kata dia nak wat hair clip Arisa... Harap Sara suka bunga2 crochet yg aku buat ini....



6 comments:

sararisa said...

aha kak cantik la...nanti ym sara berapa rm ekk....

gelas tu comel lah...kalau tambah rama2 stokin tu pun cantik gak kot kak...tak nampak plain sangat...hehehe pendapat je...

E-RA said...

sara - ok nnt akak pm....oooyea rerama eh.. nk kena p PS la plak... kt sinun reramanye cantik2....

POSH76 said...

lawalah...dua2 pun lawa....yg munger2 tu utk apa yek?cutelaa..

sararisa said...

ha akak...sebey utk sara skali...
posh...utk wat hair clip anak dara den...hahaha

E-RA said...

sara nak apernye? nnt akak tlg carikan...


posh - nk wat hair clip katanye...

sararisa said...

kak era...nak alligator clip...tolong carikkan....hehehe...nanti pos sekali ngan munge tu..