Followers


Saturday, May 30, 2009

~Terapi Minda~

Pertama kali tengok baju ni aku dh ttarik... motif aku beli 2?? sbb aku feelin2 cumil bila pakai baju ni bole??? ~ahaks! ahaks!~ korang layan je la eh..... ~kekekeke~


Tu ari kan aku ada beitau nk cari hbag kaler silver kan... ni ari aku p ler cari kt Jusco peh tu ke Sogo, xada sebiji pun hbag kaler silver yg aku jumpa ~sat lagi aku nak cari gold color laks..~ ... & dengan rajinnye aku pun ke Petaling Street ~PS Boutique dh bk berubah eh...nampak sgtdh lama aku xkesana..~ pusing2..ronda...jumpa ler satu n the only satu beg kaler silver... aku pun rembat le...blasah je la gucci ke... gusi ke... aku pdulik aper....yg penting silver colour.... nnt sat lagi bole le aku melaram kan... korang nk tengok tak???? ~Cewah!! perasan tol...hehehe~

6 comments:

FAWA said...

chantek beg tu..dah lama tak ke ps butik....mesti dah elit abiskan

marsya said...

Mmg kalau brgan kat PS ni kadang2 susah nak bezakan juga ngan ori....Sya pun lama tak ke sana...Dan yg penting, Sya pun tak penting sgt jenama janji suka......By the way, beg tu mmg cantik.

E-RA said...

salam fawa/Sha - tu ler lama bnr xp PS... tgk2 dh bumbung skrg n pasarnye pun makin besar...ahakan.. dulik aper dgn brand.. janji cantik n kita suka designnyekan...:)

POSH76 said...

baju tu lawa per...cam english style...

beg tu pun lawa gak..dah lama tak p PS butik...pssst baper hengget tu...hehe

E-RA said...

posh murah je.. baju rm39.00, hdbag rm55.00...:)

POSH76 said...

tifulaa RM55 ajer..murah giler beb...ni yg buat aku nak p PS butik nie..pandai ko bargain...