Followers


Monday, March 30, 2009

~Madu tu manis..... eeerrr tol ke????..~

Pic kazen aku (tudung pink) dgn madu dia
baju kuning anak kazen aku .. baju biru anak tiri kezen aku

Untuk kesekian kalinye aku jumpa kazen aku dgn madunye masa majlis perkawinan anak buah aku... Aku kan sebetulnye kagum tol dgn derang ni....camner ler derang bole kmana2 bersama2...mcm kawan baik yea.. cm adik beradik pun yea... dulu masa 1st time kazen aku pkenalkan madu dia kt aku.. dia ckp itu "akak" dia... aku blur2 p tanya kazen aku.... akak dia yg mana laks ~ahaks! sengal tol..~ Neway, aku mmg respect la dgn kedua2 ppuan ni mcmana mereka begitu tulus to each other... merekakah isteri yg baik2 atau suami mereka kah yg pandai mendidik....

3 comments:

Hati Ema @ Red said...

Manis la kot kak.... huhuhuhu....

era said...

manis kt derang je... kt org lain lom tentu.. ahaks!

afsal_8281 said...

madu tu mmg la manis sam tp
bermadu tu bg aku tak semanisnya madu tu...