Followers


Friday, February 13, 2009

~Tak Terkata....~

Aku terlalu marah....aku telalu sedih
sampai aku tak tau aper yg nak di ckp utk mengambarkan kemarahan & kesedihan aku
pada kalian yg membuat aku marah & sedih tu

%!*#)&$ !(($)&_% !)#&)!#)! )&$^!$ $!@^&( %!#*(#! ^!#(_)&#

2 comments:

marsya said...

Nape Era?...Sya pun sebenarnya ada bengang 2-3 hari dengan boss...tapi dah tak tahan, tadi Sya meletup, sampai boss pun x bleh jawab dah sebab salah dia...Sya buat planning nak buat program esok panggil press untuk serah cek Gaza dah 2 minggu Sya buat paperwork macam2 buat muka tebal... alih2 dia senang2 je bagi program lain take over sabtu ni...Mmg Sya cakap cukup2 sebab kalau Sya pendam sakit ati...Tadi dia pun dah naik gelabah bila Sya ckp Sya dah kensel dgn NST, buat replika cek, AJK semua, koir dh latih pun batal...baru dia tau jgn perlekeh keje kita...Last2 tadi dia pegi cari press sendiri dapat pun Sinar, Sya x mau campur. Macam kejam tapi Sya dah tak peduli dah.Dia x appreciate keje kita...So apa2 geram ke kena luahkan jgn simpan2 nnti makan diri...Ok keep smiling!

E-RA said...

i bengang dgn my boss yg i rasa xubah mcm lintah darat... bkn saje xreti nak appreciate..dia ni xmau lansung faham masalah kita... i ni bukan sihat sgt...dh 2 weeks i bleeding muka pun dh pucat tp i gagah gak p kerja sbb i tau kerja byk.... slm i beitau dia, i nak amik leave ari ni sbb nak p jumpa doktor...u tau dgn muka bodo dia kta boleh "collections very bad u should not take leave...."wahhhhh!! hangin tol i...i tengking dia n terus keluar dr room dia...sakit sgt hati ni...dia pk i main2 agaknye...niari ppagi ari dh tanya pkol brapa i bole sampai ofis bila i kata i kat spital...then dia sms suh i call clients...giler ke dia tu...klu nyawa i dh dkt halkum pun dia akn suh i wat kerja jgak agaknye instead tanya keadaan i...i nangis kt spital td... sakit ati marah n sedih sgt...xabis kt situ bila i sampai umah pun dia masih sms i n ckp psl werk werk werk...tension sgt rasanye...