Followers


Friday, February 27, 2009

~Aku Tak Suka.....~

Aku xsuka bila Big Boss masuk.. aku xsuka dgr suara dia yg kuat...~sllu bunyi cam ada org bergaduh~ aku rasa xtenteram nak bekerja bila dia ada.. tambahan bila melihat muka garang dia ~ mcm muka fonden pun yer gak~ aku rasa haru biru ....aku xsuka!... aku xsuka! ....aku xsuka!....aku nak kerja dlm keadaan aman damai baru otak aku bole berfungsi dgn baik....

BB .. maaf yea jika aku xpernah menyenangi kehadiran u diofis ...

2 comments:

apa nama said...

salam... em sama macam aku kurang senang bila b.boss ada depan mata dan selalu aje tayang muka dia... tapi kadangkala bila pikir perlu ada juga . sebab dia kene tengok kita buat kerja..
tapi entah lah klu selalu aje dia ada kita macam ada buat salah la pulak.

E-RA said...

Ini bukan masalah boss perhati or tengok kita bekerja.. ni masalah boss suka bercakap bertempik2 kt phone ke .. dgn staff ke..dgn anak ke... dgn asben ke... volume suara dia mak aihh!!.. If dari room dia ke kubikal aku kedgrn seperti org sdg bergaduh.... aku ni plak jenis penakut klu dgr org marah2 (wpun xada kaitan dgn aku) mula aku jd kacau bilau xleh nak wat kerja...